Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, detalii din căsnicia lor:

, , Leave a comment

Fosta sotie a lui Andrei Gheorghe a vorbit deschis despre relatia cu nabadai cu regretatul jurnalist. Petruta Gheorghe a povestit cum au ajuns sa divorteze si apoi cum s-au gandit sa se recasatoreasca, insa nu voiau sa fie comparati cu cuplul Prigoana-Bahmuteanu.

„Eu îi spuneam: ‘băi, tu ai dreptate, dar trebuie şi forma’. Felul în care exprimăm dreptate, în care punem limite contează. N-a fost chip. Ne-am tot mârâit. El se simţea atacat în rolul lui de tată. El spuneam că a făcut tot pentru copiii ăştia. I-am spus: ‘faci foarte bine, dar ei cresc. Era trecerea aia de la 13, 14, 15 ani, când copilul e foarte fragil şi trebuie să te porţi extraordinar de atent. El a spus: ‘eu aş vrea să divorţăm mai bine, eu nu vreau să îţi fac rău ţie’. Noi ne-am gândit să ne recăsătorim. Eram exemplul ăla, ca Prigoană, această spaimă că o să picăm în ridicol, oricum n-avea sens că locuiam împreună”, a spus fosta sotie a lui Andrei Gheorghe.

„El era foarte dorit, dar greu de suportat. El spunea ce nu merge bine. El nu avea niciun fel de reţinere, ceea ce adulţii erau prea puţin dispuşi să accepte”, a adaugat Petruta Gheorghe intr-un interviu pentru un post de televiziune.

Fosta sotie a lui Andrei Gheorghe, detalii din casnicia lor: "Era foarte dorit, dar greu de suportat! A vrut sa divortam, apoi sa ne recasatorim"

La două luni de la moartea lui Andrei Gheorghe, fosta sa soția a mărturisit că i-a prevestit moartea.

„Ziua aia a fost stranie. El se prăpădise dimineaţă, după cum am înţeles apoi, iar eu la 11.00 făceam tratamentul. Înainte să intru la tratament am ascultat melodia «Stand by me» şi mi s-a părut atât de frumoasă. M-am întors de la tratament şi, pentru prima dată după cinci săptămâni, nu aveam niciun dram de energie. Aia a fost singura zi în care am stat doar la pat. Nu reuşisem să vorbesc cu el toată ziua şi am trimis gardianul. El mi-a spus că sunt maşinile acasă şi atunci am ştiut că s-a întâmplat ceva, pentru că el nu pleca niciodată fără maşină”, a povestit femeia la Antena Stars.

Aceasta a mărturisit și cum arată viața fără fostul jurnalist.

„Mi-a fost foarte greu să accept că nu mai e! Anul ăsta el a trăit pentru mine, cu mine, lângă mine. Fără el casa e mult mai goală. A lăsat un gol imens în urmă. A fost ziua Katarinei (n.r. – fiica), am avut şampanie, tort, ne-am bucurat, am râs şi la un moment dat s-a lăsat aşa o linişte…lipsea Andrei. E prima dată când e ziua Katarinei fără el. Anul ăsta e greu de dus pentru că trebuie să învăţăm să trăim fără el”, mai povesteşte Petruţa.

 

 

Sursa: wowbiz.ro, a3.ro

 

Leave a Reply