Ce mare s-a făcut fetița Simonei Gherghe!

, , Leave a comment

Simona Gherghe si sotul ei, Razvan, sunt topiti dupa fetita lor, Ana Georgia. Micuta este vesela si jucausa, iar parintii ei i-ar face toate poftele. Pe pagina ei de Facebook, Simona Gherghe a postat cateva fotografii pentru a le arata prietenilor virtuali ce au facut ei, in familie, in weekend.

„Ana si tata, a scris Simona Gherghe in dreptul fotografiilor cu micuta si taticul ei. Vedeta de televiziune a mai pus si cateva poze in care arata ca este la ora de relaxare in curte, la iarba verde.

Sotul Simonei Gherghe e topit dupa fetita lor! Fotografiile postate de prezentatoarea TV sunt adorabile!

Sotul Simonei Gherghe e topit dupa fetita lor! Fotografiile postate de prezentatoarea TV sunt adorabile!

Sotul Simonei Gherghe e topit dupa fetita lor! Fotografiile postate de prezentatoarea TV sunt adorabile!

Simona Gherghe a mărturisit de ce boală suferă. S-a întâmplat în direct la TV

Simona Gherghe a mărturisit de ce boală suferă. Totul s-a întâmplat în direct, iar declarația sinceră a vedetei a luat prin surprindere pe toată lumea.

Simona Gherghe a mărturisit de ce boală suferă. Este vorba despre anemie. Din fericire nu este nimic grav, însă trebuie ținută sub control.

Simona Gherghe a mărturisit de ce boală suferă, de față cu toată lumea

Declarația ei a venit imediat după ce mama Marinei, fetița care trăieşte înconjurată de gunoaie, a dezvăluit că nu iese din casă din cauză că suferă de anemie. Totul s-a întâmplat în direct la TV, unde a și fost prezentată drama prin acre trec aceste femei. “Şi eu am anemie”, a  spus Simona Gherghe în direct la tv.

Prevenirea anemiei și faptul de a avea nu numar corespunzator de hematii în corp necesită cooperarea eficienta dintre rinichi, maduva spinarii și nutrienții organici aflați în trup. Daca ceva este în neregula cu unul dintre elementele acestui sistem, apare anemia. Anemia în sine este mai degrabă un semn al unei boli decât o afecțiune propiu-zisa. De cele mai multe ori, anemia este considerată de către medici fie cronica, fie acuta. Cea cronica survine dupa un timp relativ lung, în vreme ce anemia acută se declanșează brusc. Numai doctorul de specialitate poate aprecia în ce măsura anemia de care suferiți este de un tip sau altul.

Simptomele anemiei

Sunt numeroase, tocmai din pricina privatiunii de oxigen care se înregistrează la nivelul intregului organism. Exista o relație de interdependența, asa cum spuneam mai sus, între numarul hematiilor și cantitatea de oxigen care intra în trup, potrivit csid.ro.

 

Prezentatoarea TV lucrează de ani buni la ”Acces Direct”, unde face o muncă foarte bune. Tot timpul se implică în cazurile pe care le prezintă și atunci când e cazul să dea un sfat sau o mână de ajutor o face fără să stea pe gânduri. Simona Gherghe ar avea un salariu mare, aceasta ar încasa de la Antena 1 7000 de euro pe lună.

Potrivit informațiilor apărute în presă, salariul prezentatoarei TV poate crește atunci când publicul este din ce în ce mai numeros. Atunci când audiența este mare, Simona Gherghe ar primi un bonus din partea șefilor, potrivit libertatea.ro.

 

Leave a Reply