Sânzi nu cedează: „Nu vreau să mai am nici o legătură cu Andreea Tonciu!” De mai bine de un an, cele două nu își mai vorbesc: “Mi-a fost foarte rău. M-am ţinut de pereţi. Cred că…”. Motivul este năucitor!

, , Leave a comment

S-a rupt de tot lanțul de iubire dintre Andreea Tonciu (30 de ani) și Sânziana Buruiană (31 de ani)! De mai bine de un an, cele două nu își mai vorbesc, iar timpul nu a rezolvat problemele dintre ele, ba chiar le-a agravat.

Au fost prietene, se afișau pe la evenimente mondene împreună și apropiații credeau că prietenia lor o să dureze o viață. Însă, se pare că nu a fost așa pentru că Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană nu își mai vorbesc de ceva timp. Au fost prietene la cataramă, au împărţit podiumul de modă, emisiunile TV şi timpul liber.

Din septembrie 2017 însă, Sânziana Buruiană şi Andreea Tonciu nu-şi mai vorbesc şi nu vor să mai audă una despre cealaltă. Scandalul a început în toamna lui 2016, după nunta celebrei brunete. Sânziana s-a plâns că i-a fost rău de la mâncare, după care Andreea a făcut-o praf, la TV.

“Pe mine mă deranjează foarte mult acest subiect, dar nu am să intru în polemică cu absolut nimeni. Domnişoara Sânziana Buruiană a venit la evenimentul meu, a stat aproximativ o oră și a plecat. Nu ştiu dacă a mâncat ceva, având în vedere că este mămică şi alăptează, din câte ştiu eu, nu ai voie să mănânci anumite mâncăruri când alăptezi. Probabil o fi gustat ceva şi de-aia i-o fi fost rău, că am auzit că i-a fost rău şi celei mici. Domnişoara Sânziana Buruiană a venit la evenimentul meu, a stat aproximativ o oră şi a plecat. Nu ştiu dacă a mâncat ceva. Probabil că a fost deocheată. Nu am avut niciun reproș de la nimeni.”, a declarat Tonciu.

“Mi-a fost foarte rău. M-am ţinut de pereţi. Cred că am vomat de zece ori. E clar că ceva s-a întâmplat cu mâncarea acolo”, ne declara şi Sânzi la vremea aceea.

 

Sânziana a spus că nu mai există cale de împăcare între ea și Andreea:

“Nu vreau să mai am nici o legătură cu ea! Eu am viața mea de familie, ea, pe a ei, fiecare cu drumul ei. Nu avem de ce să ne consultăm. Eu îi cer sfaturi soacrei mele și mamei legate de copii și atât. Fiecare face ce simte pentru copilul ei, nu dau consultații, nici nu primesc”, a spus Sânziana Buruiană.

De asemenea, blondina ne-a mai mărturisit că nu vede nici o problemă în faptul că încă îşi alăptează fetiţa, deşi Izabela are deja 2 ani.

“Eu și acum îmi alăptez copilul, ca să aibă imunitate. Nu am de gând să îmi fac vreo operaţie de ridicare a sânilor după ce voi încheia perioada de alăptare, mă simt bine aşa. Oricum, nu mai pun pe primul plan aspectul fizic, acum Iza este pe primul loc. Mie mi se pare ceva firesc și normal ca toate femeile să alapteze cel puțin până la șase luni”, a declarat blonda.

 

Leave a Reply