O mai ţii minte pe Cristina Rus? Făcea senzaţie cu Andreea Bănică în trupa Blondy, dar vedeta s-a retras din muzică şi a dispărut de la TV! Imagini cu ea din tinereţe! Cum arăta atunci şi cum arată acum! A scăpat greutatea de sub control!

, , Leave a comment

O mai ţineţi minte pe Cristina Rus? Blondă, frumoasă, înaltă, fostă membră a trupei „Blondy”, alături de Andreea Bănică. S-a retras din lumina reflectoarelor de ani buni, dar nici pe la emisiuni nu a mai fost văzută.

Frumoasa blondă este în prezent o casnică convinsă, iar principala sa preocupare este creşterea celor doi copii ai săi. Cristina şi soţul ei, Dragoş, încearcă să petreacă cât mai mult timp cu cei doi copii ai lor, astfel încât, ori de câte ori au posibilitatea, merg împreună în vacanţe.

Este mama a doi copii, are 36 de ani, și ar putea urca oricând pe podiumul de modă. Cristina Rus, fosta solistă de la trupa Blondy, a atras toate privirile săptămâna trecută, la petrecerea revistei “OK!”. Silueta perfectă se întreține însă cu mult efort.

“Arăt așa pentru că nu mănânc mult. Dimineața mă trezesc, beau apă, mănânc un măr, după două-trei ore mai mănânc o salată cu nuci, semințe sau fulgi de cereale. La prânz beau un cappuccino, după care mănânc un orez cu carne de pui, care este destul de lejer, dar și consistent. Mișcare fac, însă de vreo două luni încoace am mers mai rar la sală. Mi-am definit corpul și acum pot să merg răruț”, ne-a spus Cristina Rus. Fosta solistă nu trebuie să petreacă mult timp în bucătărie nici pentru soțul ei, afaceristul Dragoș Bîlteanu. “De gătit, gătesc foarte rar, pentru că sunt seri când eu și soțul meu preferăm să ieșim în oraș pentru cină. Uneori mai facem o comandă pentru acasă”.

 

Cristina Rus a vorbit despre sarcină! 

„Îmi place să-i văd aşa entuziaşti şi sunt încântată că am sentimentul ăsta plăcut că pot să îi ajut să intre cu dreptul în viaţă, să zic aşa”, mărturisea Cristina Rus. Fosta artistă a declarat că dacă va rămâne din însărcinată, bebeluşul va fi primit cu braţele deschise.

 

Sunt căsătoriți de șapte ani și au doi copii

Cristina Rus (35 de ani) şi Dragoş Bîlteanu (38 de ani) s-au căsătorit în 2009. Cântăreaţa, care era pe „val” în perioada respectivă, a renunţat la carieră pentru a se dedica creşterii copiilor. În 2010, s-a născut primul lor copil, Dragoş, iar în februarie 2014 Cristina i-a dăruit soţului şi o fetiţă, pe Cristina Maria. În toate interviurile, cântăreaţa a declarat că cel mai important lucru pentru ea este să aibă grijă de creşterea şi de educaţia copiilor, aşa că muzica a trecut în plan secund.

 

Iată imaginile:

 

Leave a Reply