Dintr-o fată superbă a ajuns un monstru. Ce a pățit această tânără după ce a dorit să își schimbe culoarea părului. Mare atenție: multe femei fac greșeala asta

, , Leave a comment

Doamne fereste! O tanara s-a ales cu fata umflata si cu probleme grave la ochi, dupa ce a incercat sa se vopseasca acasa, singura. Fata a fost la un pas de moarte. Dinya Rasool, in varsta de 18 ani, a suferit reactii alergice la vopseaua de par. Chipul i s-a umflat rapid. Ajunsese sa arate ca un monstru si o buna perioada de timp nu a putut vedea.

”Fața imi era umflata si nu puteam sa vad nimic. Scalpul imi pulsa si era plin de puroi. Ma simteam ca un monstru, a fost cel mai cumplit moment din viata mea”, a povestit socata Dinya.

Tot incidentul a avut loc dupa ce adolescenta a vrut sa isi schimbe culoarea parului. Nu era prima oara cand folosea marca respectiva de vopsea, asa ca nu a citit instructiunile de folosire. La doar cateva ore dupa ce a folosit-o, fata ii era distrusa.

 

Iată aici imaginile teribile:

 

Citește și:

Era bonă, dar a răpit copilul și l-a crescut de parcă ar fi fost al ei. Peste 26 de ani s-a întâmplat ceva care a distrus și viața ei și a copilului. Un caz sfâșietor: „Mama mea…”

 

După ce a lucrat ca bonă pentru angajatorii ei timp de trei zile, He Xiaoping a luat pur și simplul copilul familiei și i-a dat o nouă identitate. Femeia de 48 de ani din China, provincia Sichuan, își pierduse copiii când erau mici. Distrusă, ea a cerut ajutor de la bătrânii satului care i-au spus că problema ei poate fi rezolvată crescând un copil născut într-o altă familie.

Deși bătrânii credeau că e evident că femeia trebuia să ajute familia respectivă, mama îndurerată a sfârșit prin a răpi un băiețel de numai un an, fiul angajatorilor ei. Abia 26 de ani mai târziu, după ce l-a crescut pe băiat de parcă ar fi fost al ei, Xiaoping a decis să mărturisească totul poliției. Femeia a povestit că văzuse un documentar despre o mamă care timp de 50 de ani își căutase fără oprire copilul, iar gândul la această poveste a convins-o să se predea.

În 1992, Xiaoping s-a angajat folosind un buletin fals. Mai târziu, în 1995, femeia a născut o fetiță și s-a gândit să îl ducă pe băiat înapoi familiei, dar se temea că va ajunge la pușcărie, așa că a păstrat băiatul și l-a crescut ea. Într-un interviu, femeia spune că înțelege răul pe care l-a făcut, dar mai precizează și că l-a iubit pe băiat de parcă ar fi fost al ei.

Băiatul, care are acum vârsta de 27 de ani, nu prea e convins că mama lui spune adevărul, și nu pare foarte interesat să-și cunoască familia biologică: „Nu m-am gândit niciodată că ea nu e mama mea pentru că mereu a fost atât de bună cu mine. Chiar nu îmi pasă dacă îmi pot găsi părinții biologici.”

Ceea ce face ca totul să fie și mai ciudat, În anul răpirii, nimeni nu a mers la poliție pentru a raporta dispariția copilului, astfel că poliția nu are alte dovezi în afară de mărturia femeii. Aceasta ar putea petrece 5 ani în închisoare, dacă autoritățile vor putea găsi dovezi. Voi ce credeți despre confesiunea întârziată a mamei?

 

Leave a Reply