Cum arată fetița actorului Denis Ștefan și a fostei „bebelușe” Cristina. E o prințesă în miniatură. Iată imaginile aici

, , Leave a comment

Actorul Denis Ștefan are o fetiță atât de simpatică, încât pare o prințesă în miniatură. Micuța a moștenit frumusețea de la ambii săi părinți.

Denis Ștefan este cunoscut telespectatorilor din România grație telenovelelor în care a jucat. Una dintre acestea este „Inimă de țigan”, care a prins foarte bine la public. De asemenea, actorul este cunoscut și pentru pasiunea sa pentru cai și echitație. El are o familie extraordinar de frumoasă alături de soția sa, Cristina, fostă dansatoare la “Cronica cârcotaşilor” (Prima TV), cu care s-a căsătorit în 2013.

Cei doi au împreună o fetiță, Delia, care a venit pe lume în noiembrie 2013. Micuța Delia a crescut și, la vârsta de patru ani, cât are în prezent, este ca o prințesă în miniatură. Cu părul lung, privire jucăușă și un zâmbet cuceritor, delia seamănă perfect cu ambii săi părinți, de la care a moștenit frumusețea.

Citește și:

Răsturnare de situație! Oana Roman a spus adevărul pe care nu-l bănuia nimeni despre viața pe care o trăiește acum Liviu Vârciu! Da, e adevărat…

Oana Roman spune pentru prima dată adevărul despre schimbările care au intervenit în viața prietenului ei, Liviu Vârciu, după ce a devenit pentru a doua oară tată. Oana și Liviu se cunosc de mult timp, tocmai de aceea Oana este una dintre persoanele care îl cunosc cel mai bine. Vedeta a vorbit în cadrul emisiunii sale online despre ce trăiește în prezent Liviu.

 

Iată cuvintele sale:

„Nu l-aș fi văzut niciodata să se transforme atât de repede și atât de mult. Are un copil, o relație fericită. Este un Vârciu pe care nu mi-l imagineam. Eu îl ador pentru că este foarte talentat. Suntem și prieteni. El era a fost traumatizat de tot ceea ce însemna relația cu Adelina. Nu reușea să meargă mai departe. Mi se pare că și-a asumat foarte mult, a iubit-o foarte mult și crede că s-a folosit de el ca să ajungă celebră și apoi l-a lăsat. I-a fost greu să treacă peste acest moment. Mă bucur că a ajuns să fie liniștit, fericit, este un tată grijuliu. Nu cred că trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste, însă are o relație frumoasă. Îl felicit, pentru că avea nevoie de o stabilitate în viața lui”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii.

 

Leave a Reply