Anul nașterii spune totul despre tine! O singură cifră îți dezvăluie întreaga ta viață! Ai curaj să afli?

, , Leave a comment

Oricat de greu ar parea de crezut, ultima cifra a anului in care te-ai nascut poate dezvalui multe despre tine si despre personalitatea ta. Ai curajul sa afli? Testul acesta este mai simplu decat crezi. Urmareste informatiile de mai jos ca sa afli ce spune ultima cifra din anul in care te-ai nascut despre tine!

Exemplu: pentru cei nascuti in 1992, cifra destinului este 2!

 

 

Cifrele 0 si 1 (elementul natural metal) arata despre tine faptul ca ai un caracter puternic si o vointa de fier, cu care poti rasturna muntii! Nimic nu pare prea greu pentru tine si orice obstacol este doar o alta provocare la care tu gasesti usor solutie. Ai un suflet bun si iubesti generozitatea si stabilitatea.

Cei care au ultima cifra din anul nasterii 2 sau trei (elementul natural apa) sunt persoane cu un suflet mare, care nu rateaza nicio ocazie pentru a-i ajuta pe cei din jur. Imaginatia bogata si seriozitatea te fac mereu sa ai succes in cariera. Nu refuza niciodata sa iti asculti instinctul, fiindca el nu da gres.

Daca ai ultima cifra din anul nasterii 4 sau 5, atunci inseamna ca ai drept element natural lemnul si asta arata despre tine ca ai multa incredere in fortele personale. Nu duci lipsa de originalitate si iti este extrem de usor sa te remarci in tot felul de situatii, atat in cariera, cat si in grupurile de prieteni. Oricat ai incerca nu vei reusi niciodata sa dai dovada de egoism.

Elementul foc este pentru cei care au ultima cifra 6 sau 7. Iubesti aventura si calatoriile in jurul lumii. Totusi ai si un mare defect: lipsa de rabdare si tendinta de a sari peste anumite etape. Ai grija, acest lucru ar putea sa te coste in timp.

Daca ai ultima cifra 8 sau 9, atunci elementul tau este pamantul si esti o persoana de incredere, inzestrata cu multa sensibilitate si atentie pentru cei din jur. Totusi, uneori ai tendinta sa iei prea in serios glumele celor din jur. Iubesti ordinea, disciplina si lucrurile facute ca la carte!

 

 

 

Citește și:

Și-ar fi dorit trei, dar ce surpriză! Mirela Vaida anunță în premieră: Gemeni! Minunat cum a spus asta tuturor: „Asta e…”

 

Mirela Boureanu Vaida a făcut un anunț care i-a bucurat foarte tare pe fani. Vedeta pare că a prins gustul maternității și nu se mai satură de el, deși viața ei trebuie să fi fost grea fiindcă anul trecut a prezentat chiar și două emisiuni, în timp ce acasă o așteptau doi copii, o fetiță și un băiat.

Însă acum, Mirela de-abia așteaptă să devină din nou mamă, precizând că e pregătită pentru patru copii. Prezentatoarea și-a născut copiii la intervale scurte unul față de celălalt: : pe Carla, în februarie 2015, iar pe Vladimir, în vara anului 2016. Vedeta a ales să-și aducă pe lume copiii pe cale naturală, spre deosebire de marea majoritate a vedetelor, care aleg cezariana, potrivit libertatea.ro.

Într-un interviu acordat pentru libertatea.ro, Mirela Vaida precizează: „Nu cred că va fi un an mai ușor, deja discutăm de alte proiecte, ceva care se dorește a fi zilnic, în direct, iar orice proiect nou este o muncă grea. O muncă grea, dar frumoasă în același timp, ca orice lucru care se construiește de la zero. Eu nici nu-mi doresc un an ușor, sunt un om obișnuit cu muncitul din greu!”.

Despre meseria de mamă ea a povestit: „Eu am fost alături de ei mereu, chiar dacă am fost și în direct cu telespectatorii, zilnic. Asta nu m-a împiedicat să stau cu ei acasă, în fiecare dimineață, să-i pregătesc pentru grădiniță, pentru ieșitul în parc, să-i duc la tot felul de activități în weekend, să ne jucăm ore în șir. Ca orice mamă, îmi doresc să stau cât mai mult cu ei, sunt foarte conectată la toate grijile lor și la programul lor. Cu excepția celor patru ore petrecute în direct, la TV, în ultimele luni, am fost o mamă full time, mereu atentă la bucuriile și grijile lor, la fiecare pas pe care îl fac.”.

Despre cel de-al treilea copil, vedeta spune că ea și soțul ei știu deja că e posibil să fie și gemeni, așa că sunt deja pregătiți pentru 4 copii. Iată declarația ei pe acest subiect: „Noi ne-am hotărât de mult că am vrea să avem trei copii, dar, cum știm că există posibilitatea să fie gemeni, suntem pregătiți și pentru patru! Am vrea totuși să-l scoatem din pampers și pe ăsta mic. Parcă m-am cam săturat, de vreo trei ani, să mă trezesc din trei în trei ore. Să-l văd întâi și pe ăsta mic că se descurcă singur. Când vor ști amândoi să mănânce singuri, să se încalțe singuri, poate mă voi gândi și la următorii  Să încep iar de la pampers măsura 1, când tocmai am ajuns la 5, mi se pare puțin cam repede. (…) Nu îmi mai doresc nimic special, știu că sună a clișeu, dar am ajuns la concluzia că dacă ai copiii sănătoși, dacă ești alături de ei zi de zi, dacă mergi cu ei în vacanță vara la mare și iarna la munte, dacă te poți bucura alături de ei, la joacă, dacă ești implinită și profesional, atunci nici nu iți mai poți dori altceva. Eu asta vreau, tot ce mi-a dat Dumnezeu și până acum!”.

Le dorim și noi toată fericirea din lume!

 

Leave a Reply