A divorțat de Andrei Zaharescu fără să-și spele rufele în public, după o relație de 15 ani. Ce a spus Andreea Berecleanu acum despre fostul ei soț: „El e….”

, , Leave a comment

Dezvăluiri neștiute despre Andreea Berecleanu. Știrista de la Antena 1 a vorbit, în direct la TV, despre familia ei și despre ceea ce îi place să facă cel mai mult. Vedeta are o familie frumoasă și un soț care îi face toate poftele.

„Pe partea de final a jurnalului îmi permit să fie mai altfel, când sunt ştiri mai… Când mă văd oamenii în realitate spun că sunt mai înaltă decât credeau, sau mai slabă decât credeau. (…) Anul ăsta sunt 25 de ani în această meserie, zi de zi. Am văzut multe în viaţa asta profesională. Am trăit multe epoci şi culmea este că le-am supravieţuit. Lumea mă întreabă când o să scriu o carte. Nu vreau să cochetez cu asta”, a povestit Andreea Berecleanu la Antena 1.

„Mi-am dorit să am copii. Sunt o mamă tânără pentru o fată de 16 ani. Eva este acum mai înaltă decât mine şi cred că peste un an va fi şi Petru. Am avut un mare noroc să îl întâlnesc pe Constantin şi copiii să îl iubească. Ei din prima clipă au locuit cu Constantin şi cu noi. Suntem aproape de 6 ani împreună. Tatăl lor este plecat din ţară. El e în Africa de sud. Ei au fost acolo, dar e distanţa mare, merg de obicei vara”, a povestit Andreea Berecleanu.

 

 

Este fascinată de medicină

„Eu mă ocup de zona medicinei noninvazive. Am putut să intru în sală, nu am leşinat. Sunt medici dermatologi, nutriţionişti care nu suportă sângele, eu nu am această problemă. Primul meu job este cel de jurnalist. Nu e simplu să ai doar bani să deschizi o clinică. Trebuie să prezinţi credibilitate”, a povestit Andreea Berecleanu în direct la Xtra Night Show.

Andreea Berecleanu admiră meseria soțului ei . „El de obicei ascultă muzică relaxantă în timp ce operează. Se uită şi să vadă care sunt principalele ştiri, deşi are 4-5 operaţii pe zi. Colegii lui din Franţa au castele. În afară ar fi putut fi plătit mult mai bine. Are şi o tehnică ce-i poartă numele. Are şi instrumentar chirurgical care îi poartă numele. E un om de la care ai ce să înveţi, îţi face plăcere. E un om frumos”, a mai pus prezentatoarea TV.

În timp ce mulți părinți aleg să meargă la psiholog pentru a ști cum să le explice copiilor că familia se mărește, că va veni pe lume un frățior sau o surioară pe care trebuie să o iubească, știrista a ales o altă cale. Andreea Berecleanu și fiica ei au fost „însărcinate” în același timp, pentru ca Eva să nu simtă niciun fel de gelozie față de fratele ei.

 

Leave a Reply