Transformare dramatică! Ce s-a ales de fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejeani! S-a schimbat total după ce în urmă cu 4 ani cerșea pe străzile din Londra:

, , Leave a comment

Ramona de la Clejani s-a schimbat total. Dacă în urmă cu trei ani cânta pe străzile din Londra și-și spunea drama vieții în cadrul emisiunilor tv, acum fiica nelegitimă a lui Ioniță o duce mai bine ca niciodată. Ramona de la Clejani s-a schimbat total, în ultimii trei. Recent, tânăra și-a cumpărat o casă și și-a refăcut viața alături de un alt bărbat.

 

Ramona de la Clejanitrăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei

“Mi-a foarte greu să vorbesc de trecut. Am fost mereu sinceră și v-am arătat și când mi-a fost greu și vreau să vă arăt și acum la bine. Ma simt bine, orice fata, orice om isi doreste o casa și o mașina. Este o casa pentru am muncit foarte mult. Tot ce am astazi mi-a dat Dumnezeu. Sunt singură aici, dar in spate am o familie frumoasa si o multime de prieteni. Mama mea mi-a fost mereu alături. Cu casa m-a ajutat unchiul meu.

Degeaba ai bani dacă nu știi ce să faci cu ei. În 3 ani am reusit să strâng toți banii. M-a ajutat mama mea. Din cantari am caștigat banii. Casa m-a costat in jur de  50.000 de euro.”, a povestit Ramona de la Clejani, la Kanal D.  “Acum ca ai zis de iubit, m-ai făcut să râd. Nu am cum să aduc pe cineva în casa copiilor mei. Am și eu pe cineva, dacă vrea Dumnezeu să fie ceva e bine, daca nu, asta este. Eu cânt în primul rând ce simt eu., a mai povestit Ramona, care în 2014 a devenit din nou mămică.

Ramona de la Clejani s-a schimbat total. Fiica nelegitimă a lui Ioniță a dat lovitura, după ce în urmă cu 3 ani cânta pe străzi

Image may contain: 1 person, close-up and indoor

În urmă cu ceva timp, a avut loc o întâlnire de gradul 3 intr-un club de manele din Bucuresti. Protaganisti au fost Ionita de la Clejani, sotia lui, Viorica de la Clejani, fiica lor, Margherita si renegata familiei, Ramona de la Clejani. 

Primii trei fusesera invitati in clubul de manele la un eveniment. Din pacate pentru ei, fara sa stie si sa se gandeasca la ce va urma, in acelasi club s-a nimerit sa mearga, fix in aceeasi seara si la aceeasi ora, si Ramona de la Clejani, fiica lui Ionita de la Clejani rezultata dintr-o relatie anterioara, dar pe care acesta nu a recunoscut-o niciodata.

“Au dat nas in nas, niciunul dintre ei nu se asteapta ca sa se intalneasca. Prima care a reactionat a fost Margherita. A fost urat, Margherita a inceput sa strige in gura mare: “Ce cauta asta aici? Sa plece, imediat! Sa dispara! Cine a chemat-o si cum isi permite sa vina aici?!”. Ramona nu a zis nimic si imediat s-a retras intr-un colt si s-a intors cu spatele la familia tatalui ei. Margherita a continuat insa sa tipe si sa se arate deranjata. Intr-un final, Ramona a parasit clubul”, a declarat o persoana care a asistat la incident.
“Da, m-am intors cu spatele la ei. De unde sa fi stiut eu ca vin si ei acolo? Se poate intampla oricand, oriune. Nu ii deranjez, nu le spun nimic, asa ca nu inteleg de ce sa se poarte asa. Fiecare sa isi vada de ale lui. Nu vreau sa ma apropii de ei. Am familia mea, copiii mei pe care ii cresc singura, dar nu vreau nimic de la Ionita de la Clejani si nici nu am nevoie!”, a declarat Ramona de la Clejani.

Ionita de la Clejani nu a dorit-o si nu a recunoscut-o niciodata pe Ramona ca fiind copilul sau. Desi relatiile dintre tata si fiica sunt reci si cei doi nu isi vorbesc, dupa ce s-a aflat ca Ramona de la Clejani canta la acordeon pe strazile din Anglia, ca sa isi castige traiul, familia lui Ionita de la Clejani a ridicat un zid intre el si fiica renegata.

 

 

 

Sursa: libertatea.ro, wowbiz.ro

 

Leave a Reply