Scandal în showbiz! Cătălin Botezatu nu a mai rezistat și și-a ieșit din pepeni! I-a spus tot în față, în direct! Incredibil cum a putut să reacționeze! Ce s-a întâmplat:

, , Leave a comment

A ieșit scandal la ”Bravo, ai stil”, iar rolul principal l-a jucat designerul Cătălin Botezatu, unul dintre jurații emisiunii. Totul a început în timpul jurizării ținutei Marisei. Atunci, o altă concurentă, Beatrice, a lansat un comentariu la adresa colegei sale.

Cătălin Botezatu a sărit ca ars și a taxat-o pe concurenta ”obraznică”: „Priviți-vă puțin în oglindă înainte de a comenta la adresa altor concurente. Te rog frumos, nu ți-am cerut părerea, domnișoară sau doamnă, ți-am spus doar că ești în asentimentul meu și atât. Tu, care le știi pe toate, Beatrice, te rog să taci! Te rog să nu comentezi!

Când a venit concurenta Marisa în față, tu nu ai fost rugată să comentezi, ai comentat din proprie inițiativă. Tu vrei mereu să ieși în evidență, te crezi cea mai bună, dar nu ești cea mai bună, nu ești cea mai stilată, cum nici Silvia nu este cea mai bună! Toate aveți de învățat!”, a spus Botezatu.

„Este foarte grav ce faci tu acum. Pentru că induci la o stare negativă”, i-a răspuns Beatrice. Concurenta s-a retras din platou, supărată la culme că a fost criticată și pusă la punct de creatorul de modă.

 

Sursa: cancan.ro

 

 

 

Citește și:

Gabriela Cristea, primele declarații despre cea de-a doua sarcină. “Am simțit din nou emoțiile”

Gabriela Cristea, primele declarații despre cea de-a doua sarcină, la doar câteva zile după ce micuța Victoria a fost creștinată. Vedeta și soțul ei, Tavi Clonda au făcut dezvăluiri interesante în cadrul emisiunii de la Antena 1. Cei doi au povestit cum a decurs petrecerea de botez a fetiței, organizată la un restaurant de lux din Capitală.

“A fost o petrecere reuşită. A fost frumos, nouă ne-a plăcut… meniul, Tavi nu a mâncat aperitivul şi se gândea că trebuia să îl ceară la pachet. Mâncarea a fost senzaţională. La două dimineţa ne-am dat seama că trebuie să aruncăm apa de la băiţă de la mir la un copac, aşa se zice, şi am aruncat apa la un cireş. Eu am mâncat multe cireşe în sarcină, cred că Victoriei o să îi placă. Mărturisim în premieră că luna trecută am crezut că am comis-o ( n.r. că a rămas însărcinată). Am simţit din nou emoţiile alea… şi dacă e să se întâmple… e foarte bine! Nici nu mai am curaj să îi cer lui Dumnezeu încă o dată… sunt atât de mulţumită şi de împlinită cu tot ce am primit.” a declarat Gabriela Cristea. 

“Mai trebuie să lucrez, nu forţăm lucrurile. Ne dorim încă unul… să fie distanţa de un an între ei.” a completat Tavi Clonda. Emoții mai pentru cei doi părinți  și nași. Micuța Victoria a fost creștinată.  Evenimentul a avut loc la biserica din Petrești, zona Corbeanca, unde s-au adunat toți prietenii celor doi, dar și familia artistului.

 

Leave a Reply