Rihanna s-a îngrășat enorm, a pus pe ea 11 kilograme! Este de nerecunoscut! Incredibil cum arată acum. Nu mai e bomba sexy de altă dată…

, , Leave a comment

Absența Rihannei din industra muzicală… se simte! Fanii așteaptă, cu nerăbdare, un nou album care… întârzie să apară. Și asta pentru că artista a lăsat muzica pe planul doi și, de aproape un an, se ocupă de promovarea brand-ului ei de make-up. Însă, pe lângă succesul scontat, Rihanna s-a pricopsit și cu câteva kilograme generoase… în plus.

 

Fanii artistei sunt șocați de ultima apariție a cântăreței

Aparițiile Rihannei la diverse evenimente mondene au fost din ce în ce mai rare în ultimele luni, dar iată că… recent, artista a decis să fie, din nou, în mijlocul fanilor. Rihanna și-a făcut apariția la unul dintre cele mai celebre festivaluri de muzică, Coachella. Artista a purtat un outfit care, din păcate, i-a scos în evidență picioarele care nu mai sunt de ceva vreme, ‘’de gazelă’’. Iar fanii n-au stat pe gânduri și au taxat-o pe loc deoarece erau uimiți de noua siluetă a idolului lor. Se pare că formele de ‘’zeiță greacă’’ ale Rihannei sunt deja istorie!

 

Brand-ul de make-up al Rihannei, mai răsunător decât cel al lui Kylie Jenner

Pe de altă parte, cu câțiva colăcei în plus sau în minus, Rihanna se bucură de un success colosal în industria de frumusețe. Artista s-a ocupat îndeaproape de noua ei afacere și există zvonuri conform cărora brand-ul ei îl va depăși, în încasări, pe cel al altei dive de peste Ocean, Kylie Jenner. Și nu-i o treabă ușor de realizat. Nu de alta, dar brand-ul de make-up al brunetei din clanul Kardashian-Jenner a avut încasări de peste 18 milioane de dolari într-o singură zi, asta după ce și-a lansat ultima colecție.

Imagini pentru rihanna ingrasat

Imagini pentru rihanna ingrasat

 

 

 

Loredana Chivu îi dă replica fostului iubit, după ce a fost umilită în plină stradă: „Vreau să treacă acest scandal”

Povestea dintre cei doi este presărată cu opinii şi justificări diferite, chiar dacă filmuleţul în care Loredana Chivu şi fostul iubit se ceartă este clar pentru toată lumea. 

„Am obosit să dau explicaţii despre viaţa mea personală…pentru cei care scriu articole şi pentru cei care faceţi ştiri la tv despre mine. Aveţi numărul meu de telefon unde vă stau la dispoziţie cu adevărul despre cele întâmplate, nu lucruri înflorite care îmi fac rău! Precizez şi că relaţia mea cu Mihai s-a terminat în termeni amiabili. Vă rog să nu mai scormoniţi tot felul de poveşti când adevărul este doar la noi. Tot ce vreau este să treacă acest scandal şi să revin la viaţa mea normală! Mulţumesc din suflet pentru toate mesajele de susţinere, vă respect şi vă iubesc! Cu Dumnezeu înainte!”, a scris Loredana Chivu pe o reţea de socializare.

Deşi Mihai Colesnicov a recunoscut faptul că disputa dintre el şi Loredana Chivu a existat şi este în totalitate adevărată, blondina susţine că despărţirea dintre ea şi fostul iubit s-a produs pe cale amiabilă. Aparent, declaraţiile celor doi sunt diametral opuse, însă nu puţine au fost persoanele care i-au amintit Loredanei Chivu faptul că filmuleţul prezentat de spynews.ro prezintă cu totul altceva.

„Într-adevăr, sunt o persoană colerică, Loredana – la fel, nu cred că nu au existat certuri aprinse între aproape toată lumea care se iubeşte sau au avut ceva ani în spate de împărţit. Nu încurajez şi îmi cer scuze pentru comportamentul respectiv. (…) Cearta din faţa blocului a fost o ceartă cu ţipete şi descărcări emoţionale care poate nu au la bază numai întâmplarea trecută, ci şi stres, probleme etc. cauzate de alţi factori! Nu s-a pus nimeni în genunchi, doar s-a lăsat jos pentru a putea vorbi, eu fiind în maşină”, a explicat Mihai Colesniocov, în urmă cu puţin timp.

„Atunci de ce s-a postat acel filmuleţ, dacă tot spui că s-a terminat amiabil? Din filmuleţ reiese altceva / Domnul să fie cu tine / Nu pot să cred aşa ceva”, au fost o parte din comentariile prietenilor virtuali.

Recent, Loredana Chivu s-a contrazis singură în declaraţii şi pare că, deşi nu vrea să o facă direct, aprobă filmuleţuladus în atenţia publicului de spynews.ro.

„Vecinii mei binevoitori au dat acel filmuleţ…”, a scris Loredana Chivu.

„Nu era o situaţie de pus în genunchi, nu am greşit eu…doar am aflat de o „domnişoară” (un termen mult prea frumos pentru ea) care a avut conversaţii cu el şi a avut grijă să-mi trimită. Sunt multe lucruri…tot ceea ce trebuie să înţelegeţi este că eu am stat patru ani cu acest băiat. Cu bune şi cu rele. Noi ştim ce s-a întâmplat de fapt şi noi avem puterea să alegem ce facem mai departe”, a completat Loredana Chivu.

Conform ultimelor declaraţii, disputa dintre Loredana Chivu şi fostul iubit se află la apogeul său. În timp ce unul confirmă tot, celălalt încearcă să nege imaginile şi filmuleţul. Vă reamintim că Loredana Chivu a încercat să se sinucidă vineri, 13 aprilie. Blondina a înghiţit un pumn de somnifere, însă a fost găsită la timp de mama sa.

 

Leave a Reply