Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au scos fetița în public prima dată după botez. Cum arată micuța Victoria. Ce adorabil!

, , Leave a comment

Gabriela Cristea, soțul ei, Tavi Clonda dar și fetița lor, Victoria Margot, au ieșit împreună în public pentru prima oară de la botezul micuței. Membrii familiei au venit extrem de fericiți într-o emisiune TV, unde au povestit despre minunea din viața lor.

Poate cel mai spectaculos eveniment al primăverii a fost botezul fetiței Gabrielei Cristea, unde au venit invitați de seamă și s-au etalat toalete scumpe. Și mămica, dar și fetița au schimbat câte un set de rochii, pentru ceremonia de la biserică și de la restaurant.

Extrem de fericiți că au trecut și de această etapă a vieții de familie, dar și obosiți după un eveniment de asemeena amploare, Gabi Cristea și Tavi Clonda au venit alături de fetița lor într-o emisiune TV. Vedeta a povestit despre momentele cele mai plcăcute, dar și cele mai dificile din viață. 

„Mie mi s-a părut greu, la început, nu cu ea, ci faptul că m-am refăcut destul de greu după cezariană. Am pățit ceva ce nu se întâmplă foarte des. Am făcut alergie la firul de sutură,” a povestit Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, primele declarații despre cea de-a doua sarcină. “Am simțit din nou emoțiile”

Gabriela Cristea, primele declarații despre cea de-a doua sarcină, la doar câteva zile după ce micuța Victoria a fost creștinată. Vedeta și soțul ei, Tavi Clonda au făcut dezvăluiri interesante în cadrul emisiunii de la Antena 1. Cei doi au povestit cum a decurs petrecerea de botez a fetiței, organizată la un restaurant de lux din Capitală.

“A fost o petrecere reuşită. A fost frumos, nouă ne-a plăcut… meniul, Tavi nu a mâncat aperitivul şi se gândea că trebuia să îl ceară la pachet. Mâncarea a fost senzaţională. La două dimineţa ne-am dat seama că trebuie să aruncăm apa de la băiţă de la mir la un copac, aşa se zice, şi am aruncat apa la un cireş. Eu am mâncat multe cireşe în sarcină, cred că Victoriei o să îi placă. Mărturisim în premieră că luna trecută am crezut că am comis-o ( n.r. că a rămas însărcinată). Am simţit din nou emoţiile alea… şi dacă e să se întâmple… e foarte bine! Nici nu mai am curaj să îi cer lui Dumnezeu încă o dată… sunt atât de mulţumită şi de împlinită cu tot ce am primit.” a declarat Gabriela Cristea. 

“Mai trebuie să lucrez, nu forţăm lucrurile. Ne dorim încă unul… să fie distanţa de un an între ei.” a completat Tavi Clonda. Emoții mai pentru cei doi părinți  și nași. Micuța Victoria a fost creștinată.  Evenimentul a avut loc la biserica din Petrești, zona Corbeanca, unde s-au adunat toți prietenii celor doi, dar și familia artistului.

 

 

Sursa: libertatea.ro, cancan.ro

 

Leave a Reply