Adriana Bahmuțeanu, în brațele unui bărbat misterios, la trei ani de la divorț! Toate privirile au fost ațintite asupra lor, la botezul fetiței Gabrielei Cristea. Imagini în articol:

, , Leave a comment

Adriana Bahmuțeanu s-a distrat pe cinste la botezul fetiței Gabrielei Cristea, sâmbătă (14 aprilie). Vedeta este într-o formă de zile mari și se pare că îi merge bine și pe plan sentimental. Prezentatoarea a venit îmbrăcată într-o rochie colorată, cu un decolteu extrem de generos. Zâmbitoare și elegantă, Bahmu a dansat toată seara cu un bărbat misterios, care nu a scăpat-o nicio secundă din priviri. 

La trei ani de la divorțul de Prigoană, Adriana Bahmuțeanu este într-o formă de zile mari. Ea a întors toate privirile la botezul fetiței Gabrielei Cristea. Vedeta nu a venit singură, ci în compania unui bărbat, alături de care a dansat toată noaptea. Cei doi s-au sorbit din priviri toată seara și au părut extrem de apropiați.

 

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au divorțat în 2015

Telenovela dintre Adrian Bahmuțeanu și Silviu Prigoană a început în urmă cu 15 ani, mai exact în anul 2003, când s-au căsătorit. A urmat şi primul divorţ, chiar după luna de miere. În ianuarie 2004 s-au recăsătorit, iar câteva luni mai târziu au divorâat din nou. În august 2005 s-au căsătorit iar, dar la începutul anului 2007 a fost al treilea divorţ. În mai 2009 s-au căsătorit din nou, dar liniştea a durat doar trei ani. În vara lui 2012 s-au certat şi apoi au divorţat. Împăcarea lor s-a produs de Paşte, în 2013, iar în 2015 au ajuns la al cincilea divorţ.

 

Gabriela Cristea, primele declarații despre cea de-a doua sarcină. “Am simțit din nou emoțiile”

Gabriela Cristea, primele declarații despre cea de-a doua sarcină, la doar câteva zile după ce micuța Victoria a fost creștinată. Vedeta și soțul ei, Tavi Clonda au făcut dezvăluiri interesante în cadrul emisiunii de la Antena 1. Cei doi au povestit cum a decurs petrecerea de botez a fetiței, organizată la un restaurant de lux din Capitală.

“A fost o petrecere reuşită. A fost frumos, nouă ne-a plăcut… meniul, Tavi nu a mâncat aperitivul şi se gândea că trebuia să îl ceară la pachet. Mâncarea a fost senzaţională. La două dimineţa ne-am dat seama că trebuie să aruncăm apa de la băiţă de la mir la un copac, aşa se zice, şi am aruncat apa la un cireş. Eu am mâncat multe cireşe în sarcină, cred că Victoriei o să îi placă. Mărturisim în premieră că luna trecută am crezut că am comis-o ( n.r. că a rămas însărcinată). Am simţit din nou emoţiile alea… şi dacă e să se întâmple… e foarte bine! Nici nu mai am curaj să îi cer lui Dumnezeu încă o dată… sunt atât de mulţumită şi de împlinită cu tot ce am primit.” a declarat Gabriela Cristea. 

“Mai trebuie să lucrez, nu forţăm lucrurile. Ne dorim încă unul… să fie distanţa de un an între ei.” a completat Tavi Clonda. Emoții mai pentru cei doi părinți  și nași. Micuța Victoria a fost creștinată.  Evenimentul a avut loc la biserica din Petrești, zona Corbeanca, unde s-au adunat toți prietenii celor doi, dar și familia artistului.

 

 

Sursa: cancan.ro

 

Leave a Reply